• "Je mag lief zijn voor jezelf."

 • De eerste keer dat ik dit zei tegen een vriendin voelde het wat onwennig aan. Zij reageerde door het idee wat nerveus weg te lachen. Toen wij 16 jaar oud waren was het concept om lief te zijn voor jezelf nog iets vreemds, misschien een beetje onnozel zelfs. Toch ben ik er altijd heel erg in blijven geloven en vandaag is zelfzorg gelukkig een ingeburgerd begrip.
   
  Ik noem mezelf graag chief relaxation officer van liefvoorjezelf.be. Dat doe ik uiteraard met een knipoog, maar ontspanning en een rustige geest neem ik wel serieus. Het geeft mij bijzonder veel voldoening om jou mee te ondersteunen richting minder stress en meer veerkracht, als masseuse en als coach.
 • Karolien als masseuse

  Ik leerde het vak van mijn tante, Margo Jamers, die reeds 30 jaar masseuse, ontspanningscoach en reikimaster is. Daarnaast volgde ik een hele reeks opleidingen en blijf ik continu werken aan mijn skills en aanbod. Met al die verschillende invloeden en technieken als basis masseer ik vandaag op intuïtieve wijze en altijd aangepast aan jouw behoeften.

  Elke professionele masseur ontwikkelt zijn of haar eigen stijl. Van nature geef ik eerder zachte massages. Ik werk met veel plezier op specifieke klachten en als ik knopen in je lijf voel kneed ik die daar graag uit. Toch ben je bij mij vooral aan het juiste adres voor een holistische ontspanningsmassage. Wellicht is het mijn eigen specifieke stijl van masseren die voornamelijk vrouwen aanspreekt en dat bevalt me prima! Ik hou ervan om al die sterke, maar vaak ook gevoelige en vermoeide vrouwen te helpen ontspannen, ongeacht in welke levensfase ze zitten.

  Onlangs werd ik zelf voor het eerst mama.
  Ik masseerde altijd al met 100% overtuiging en liefde, maar de zwangerschaps- en mamamassages hebben voor mij nu toch een extra dimensie gekregen.
  broken image
 • "Bij het masseren trek ik altijd extra tijd uit voor een babbeltje. Dit is nodig om te weten waar de behoeften liggen, maar vaak gaan de gesprekken verder."

 • Karolien als coach

  broken image
  Binnenkort beschikbaar